uppdatering

Vi ska skärpa oss.
Ni måste ha tålamod.
Den senaste tiden har varit för stressig för lerumgossip. Mycket händer just nu. Med detta menar vi studenter och skolavslutningar. En läsare skrev så fint i en kommentar att vi ska skriva om andra umgängen med. Men hur ska detta gå till om ni aldrig tipsar lerumgossip? (exempel på tips; Vi vill veta allt om alla snefyllor, krissituationer, nakenchockar men även positivt) Ni för inte glömma att ni även kan tipsa oss om veckans P&P. Bloggen är inte till för oss, den är för er. Och om ni vill ha en dundergo läsning får ni hjälpa till. Vi gör detta tillsammans. Vi ska bara förmedla, inte hitta på.

Men som lerumgossip ägare har vi ett ansvar att ta tag i bloggtorkan och hetsa upp den. Bloggen kommer under sommarlovet vara våt och vild. Kort och gott-inom kort.

Kommentarer
Postat av: -

Axel blir påkommen att ha andvänt falskleg på sticky. Rycker leget i vaktens hand och springer därifrån med två stora farliga vakter hack i häl. Men Axels spänstiga steg är aningen vassare och kommer undan. Men det var inte många centimetrar ifår att ha indraget lämp, böter och prick i registret. Bra jobbat axel. En sådan hjälte insats måste det skrivas om.

2009-06-12 @ 15:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0